DIENSTEN

ADVIESDIENST CERTIFICATIE

De Adviesdienst Certificatie biedt individuele begeleiding op maat van je sierteeltbedrijf aan om de stap naar certificatie te zetten. In de eerste plaats zorgen we voor duidelijkheid, samen bekijken we welke certificaten geschikt zijn voor jouw bedrijf. Eens een keuze gemaakt is, ondersteunt de dienst je bij het behalen van het certificaat. De eerste stappen zet je dus niet alleen.

De Adviesdienst Certificatie ondersteunt je bij:

DE KEUZE VAN
HET JUISTE CERTIFICAAT

De Adviesdienst informeert je over de beschikbare certificaten en de praktische kant ervan, zo kan je nadien doordacht de juiste keuze maken. Elk certificaat heeft immers een eigen focus en graad van verduurzaming.

HET BEHALEN VAN
HET GEKOZEN CERTIFICAAT

Voor het gekozen certificaat geeft de Adviesdienst aan waar je nog inspanningen moet leveren om het certificaat te kunnen behalen. De verschillende stappen gekoppeld aan de certificaataanvraag worden besproken. Zo ben je goed voorbereid bij het indienen van je aanvraag.

VALORISATIE VAN CERTIFICATEN
IN DE SIERTEELTSECTOR

Verder vormt het PCS de brug tussen de verscheidene spelers in de sierteeltsector om zo optimaal de belangen van siertelers te kunnen verdedigen. De vraag naar verduurzaming zal enkel toenemen, waardoor meer en meer retailers zich engageren om enkel af te nemen van gecertificeerde bedrijven. De Adviesdienst anticipeert hierop.

Advies nodig?

Wens je beroep te doen op de Adviesdienst Certificatie? Neem dan contact op met de verantwoordelijke.

Leden krijgen 20% korting op de betalende Adviesdiensten van het PCS.

 

Vragen? Neem contact op met…

Adviesdienst Certificatie

T: +32 (0)9 353 94 94
info@pcsierteelt.be